Tuesday, February 8, 2011

Konspirasi Atau Kebetulan??

Ada kawan kat FB post status macam ni..

"Bukak Microsoft Word korang.Taipkan dalam huruf besar, Q33 NY(no. pesawat langgar WTC).Tukar saiz font tu kepada saiz 48. Korang highlightkan Q33 NY tu kemudian tukar kepada font WINGDINGS.Apa yang korang nampak? Allahuakbar.Kebetulan atau dirancang????"

So aku pun try la wat..
mula bukak Word, then aku kopi paste huruf tu (Q33 NY)


Lepas tu aku tukar kpd saiz 48.

Then, tukar font WINGDINGS:




sila kelik untuk membesarkan imej..

terang lagi bersuluh kan kita nampak imej kapal terbang, 2 menara cm WTC, gambar tengkorak, dan lambang bintang Zionis dan Israel..

so, apa yang bulih kita kate??lu pikir la sendiri..hehe
Ada banyak dakwaan yang mengatakan serangan 11Sept adalah perancangan US sendiri..
ada jugak dakwaan yang mengatakan Osama bin Laden tidak pernah wujud melainkan hanyalah watak rekaan US sendiri. Osama adalah seorang ejen CIA yang bernama Tim Osman kalu taksilap aku..
Nak tau google sendiri kat tenet ye..hahah


p/s: aku rasa ni post pertama aku yang takmengarut sket..hehe

=)

5 comments:

  1. wes bahasa kelantan campur luai...hakhak

    ReplyDelete
  2. biasa la wei..
    kalu dah pekat kelate tu tetap pekat g mana2 pon..huhu~

    ReplyDelete
  3. Assalamualaikum

    ooo.. xcmpur..huu~

    ReplyDelete
  4. wsalam..novelgurl..
    haa xcmpur ape??heee~

    ReplyDelete