Thursday, November 11, 2010

terima kasih

post ni pendek je..
lebih kurang same pendek je dgn orang yang aku nak ucap trima kaseh ni..hehe

AzzamMutaza , thanks banyak2 sebab bagi aku tunjuk ajar nak mewarnakan blog aku nii..
hehe memang terbukti la aku ni buta IT bro..
thanks jgk sebab ko buatkan banner blog ni untuk aku..
ksian cik azam, stress die melayan aku.. sampai 6 design banner die wat..
aku upload tetap jd besar gak, sbb aku xpasan ade tempat klik untuk shrink-kan fit to page..
haha, thanks sbb walopon line xclear n skype terputus2..haha
thanks bro..lu mmg terbaiklah, dan tergedik juga..

nuar bisu, azam buta, mawar pekak..hehe

tgok, kan azam paling pendek tuu..hee
sekali lagi, lu mmg terbaiklah.. walopon esoknye lu ckp lu ade test, tp lu tolong gua jgk bro..hehe
tq2..

~TAM MAT~

5 comments:

  1. haha, hang memang pelik pon noo..hee~

    ReplyDelete
  2. nak nanges ni! uwaaaaaaaaaaa T_T.. rndu banget sma kamu!!! azzam n ise!!

    ReplyDelete
  3. saya pn rindu awak semua. (tetibe je tau) haha

    ReplyDelete